Δημοσιεύθηκε μουσικό βίντεο του anime Gantz: O. Μας παρουσιάζει την μουσικη του anime, που ηχογράφησε η μπάντα Dresscodes. Η ταινία με βάση το manga Gantz του Hiroya Oku, που θα προβληθεί στους ιαπωνικούς κινηματογράφους στις 14 Οκτ, 2016.


Σκηνοθέτες της ταινίας ο Keiichi Satou (Tiger & Bunny, Asura) και ο Yasushi Kawamura (Appleseed: Ex Machina CGI). Η ταινία βασίζεται στο manga του Hiroya Oku, που κυκλοφορούσε στο περιοδικό Young Jump από το 2004 έως το 2013. Έχοντας και ένα anime από το στουδιο Gonzo.

Η ιστορία του manga αρχίζει με τον μαθητή και πρωταγωνιστή Kurono Kei και τον φίλο του Katou Masaru που σκοτώνονται από ένα τρένου, προσπαθώντας να σώσουν έναν αστέγων από της ράγες. Αντί να πεθάνουν, καταλήγουν σε ένα κλειστό διαμέρισμα με ανθρώπους που πέθαναν πρόσφατα και μια μεγάλη μπάλα ονόματι GANTZ που χωρίς να χάνει χρόνο βάζοντας ένα ιαπωνικό τραγούδι πρωινής γυμναστικής, εμφανίζει στην οθόνη του <<Οι ζωές σας τελειωσαν. Εγώ αποφασίζω για τις καινούριες σας ζωές. Είναι ο νομός>>. Από εκείνη την στιγμή οι ήρωες θα αναγκαστούν να συμμετέχουν σε ένα παράξενο και τρομακτικό παιχνίδι.

Όταν αρχίζει ο κάθε γύρος, το Ganz φέρνει όλους τους συμμετέχοντες στο δωμάτιό του, όπου τους παρέχει όπλα και τα κοστούμια, καθώς και τον στόχο τους. Όσοι καταφέρνουν να επιβιώσουν μέχρι το τέλος του αγώνα, επιστρέφουν στο δωμάτιο σώοι, και στη συνέχεια είναι σε θέση να πάνε στα σπίτια τους μέχρι την επόμενη φορά. Για τα επιτεύγματά τους στη μάχη το Ganz δίνει πόντους. Στους 100 πόντους μπορούν να επιλέξουν ένα από τα τρία στοιχεία: 1. Απαλλαγή (η μνήμη διαγράφεται). 2. Νέα πιο ισχυρά όπλα. 3. Επιστροφή ενός ανθρώπου στην ζωή από την μνήμη τους.


TOP 10 NEWS

  • Κορυφαία Εβδομάδας

  • Κορυφαία Μήνας

TOP 10 ANIME