Το manga του Tabata Yuuki "Black Clover" θα αποκτήσει το δικό του anime από το στούντιο Pierrot.

Η Ιαπωνική εταιρεία δημιουργίας βίντεο παιχνιδιών Asobimo, αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες από την δημιουργία τους Btooom! Online.

Θα κυκλοφορήσει στις 3 οκτωβρίου. Το επεισόδιο θα είναι μήκος σε 46 λεπτά. η Σειρά "Blood Bugsx Battlefront" βγήκε το καλοκαίρι,αλλά η ομάδα ανακοίνωσε την αναβολή παραγωγής τρίτο επεισόδιο του επ ' αόριστον. Και τότε, επιτέλους, η ιστορία θα ολοκληρωθεί.

Το περιοδικό "Weekly Shonen Sunday", ανέφερε, ότι το manga "Dagashi Dongsheng" (Kotoyama) θα βγάλουν Anime. Λεπτομέρειες ακόμα.Kokonotsu, ο ήρωας της ιστορίας, παραιτείται από την κληρονομιά ως ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στο χωριό.


Ονομάζονται seiyuu το δεύτερο σεζόν του "Garo -Guren no Tsuki". Πρωταγωνιστης ήρωα Ράικο διαβάζει Masei Nakayama. Ιερέας Seymeya διαβάζει Romi Park - Nana Osaki σε "NANA".

Θυμηθείτε, όλοι αγαπούσαν τις ειδήσεις σχετικά με την παραγωγή των 28 Αυγούστου anime "Gakuen Handsome the Animation" σε DVD. Στη συνέχεια μπορείτε να είστε ευτυχής με τρέιλερ anime.Βγηκε τρέιλερ "Aria the Scarlet Ammo Double A" συνέχεια "Hidan no Aria ". Αν κάποιος ξεχάσε, αυτή είναι μια ιστορία για τους νέους σωματοφύλακες,

TOP 10 NEWS

  • Κορυφαία Εβδομάδας

  • Κορυφαία Μήνας

TOP 10 ANIME

  • Κορυφαία Εβδομάδας

  • Κορυφαία Μήνας